Avelsmål

8 veckor 6 veckor

Vår inriktning är friska, trevliga labradorer med rastypiskt utseende och härligt temperament.

Vårt mål med uppfödningen är att kommande generationer ska vara som våra två första tikar. Det vill säga trevliga, friska, vackra och duktiga hundar som man kan ha kul med i utställningsringen, i skogen, på lydnadsplanen eller vad man nu vill göra med sin hund.

Vi har en vit uppfödning. Den bedrivs med alla tillstånd som behövs från Länsstyrelse och skattemyndighet. Vi betalar alla skatter och försäkringar och redovisar moms.  Vår kennel är registrerad i SKK. Det betyder att vi följer Svenska Kennelklubbens regler för seriös hunduppfödning. Vi följer även Svenska Labradorklubbens betydligt hårdare krav för labradoravel. Vi avlar bara på friska och mentalt sunda föräldradjur. Alla  valpar vi säljer har föräldrar som har röntgats utan anmärkning på höfter och armbågar och har blivit godkända på ögonlysning.  De har även meriterat sig på utställning och/eller någon form av arbetsprov. Vi använder gentest för att kunna garantera att valparna inte kommer att insjukna i vissa sjukdomar.

Vi har väldigt gärna fortsatt kontakt med våra valpköpare, vi står alltid till förfogande gällande frågor och funderingar, ring gärna.  Läs här om att köpa valp från oss.8 veckor gammal
Aquadorvalp 8 veckor